Evenementen

Workshops en activiteiten

Evenementen in het verleden

23 mrt - 30 mrt

Tweedaagse workshop gemarmerd notitieboek

Tijdens deze tweedaagse workshop maak je eerst je eigen marmerpapier. Op dag twee gaan we met dat papier een notitieboek met een harde kaft maken. Zo maak je je notitieboek dus helemaal in jouw smaak. De workshop is op twee zaterdagen van 12:00 tot 17:00, met een korte pauze. Koffie, thee en een koekje wordt verzorgd. Prijs: € 80,- Meld je aan door te mailen naar maeyke.kok@outlook.com.

Tweede Walstraat 5, Nijmegen

14 mrt - 02 mei

Cursus Boekbinden I

Leer verschillende technieken om zelf mooie notitieboeken te maken. Tijdens deze cursus leer je de volgende bindwijzen: - Koptisch - Gekartonneerd - Bandzetter met rechte rug Aan het eind van de cursus heb je tenminste drie boeken gebonden. We gaan in de lessen ook in op materiaalkennis en theorie. 8 lessen handboekbinden op donderdag van 19:30 - 22:00. Inclusief korte pauze met thee/koffie & koekjes. Prijs: € 180,- Mail naar maeyke.kok@outlook.com om je aan te melden.

19:30 - 22:00 CEST

Tweede Walstraat 5, Nijmegen

24 feb

Workshop bullet journal

Maak een gepersonaliseerd bullet journal. Tijdens deze workshop ga je een eigen design maken voor de kaft. Je kunt verschillende technieken gebruiken. Zo kun je een design in reliëf maken, een mooi sierpapier kiezen voor de kaft of met folie een ontwerp aanbrengen. De workshop is op zondag, van 12:00 tot 17:00, met een korte pauze. Koffie/thee en koekjes worden verzorgd. Prijs: € 65,- Meld je aan door te mailen naar: maeyke.kok@outlook.com.

00:00 - 05:00 CET

Tweede Walstraat 5, Nijmegen

09 feb

Workshop gelijmd notitieboek

Tijdens deze workshop maak je zelf een gelijmd notitieboek (of meerdere). Een gelijmde binding is snel, stevig en veelzijdig, zoals je zult merken tijdens deze workshop. Je kunt zelf het formaat en de dikte bepalen. Met een ruime keuze aan kleuren en patronen maak je je notitieboek helemaal in jouw smaak. De workshop is op zaterdag van 12:00 tot 17:00, met een korte pauze. Koffie, thee en een koekje wordt verzorgd. Prijs: € 50,- Meld je aan door te mailen naar maeyke.kok@outlook.com.

06:00 - 11:00 CET

Tweede Walstraat 5, Nijmegen

07 dec

Open studio

Op 7 december is de officiële opening van mijn boekbindatelier. Iedereen is vanaf 16:00 welkom om binnen te lopen, een kijkje te nemen in het atelier en vervolgens een hapje en drankje te nuttigen in de zaal van Extrapool. Mijn examenboeken zijn in te zien en ook zullen er enkele voorbeelden te zien zijn van workshops en cursussen die ik volgend jaar ga geven. Er wordt koffie, thee en een glaasje bubbels geserveerd. Biertjes, fris en wijn zijn te koop aan de bar.

16:00 - 19:00 CET

Extrapool, Tweede Walstraat 5, Nijmegen

17 dec

Workshop notitieboek maken - Kerstmarkt Smeltkroes

Op 17 december is het de hele dag kerstmarkt in de Smeltkroes! Zelf geef ik een korte workshop waarin je een notitieboek kunt maken, voor jezelf of voor onder de kerstboom. Je leert hoe je het boek kunt bekleden met linnen en sierpapier en je hebt de keuze uit een boek met blanco papier, met lijntjes, met ruitjes of met stippen (bullet journal). Locatie: unit 10 Tijd: 14:00 Kosten: € 25,- pp Plaats voor max. 6 personen

02:00 - 04:00 CET

Waalbandijk 16, Nijmegen